Sunday, March 29, 2015

Asioita jotka tekevät onnelliseksi




























Viime viikoina mä olen ollut jopa epätavallisen iloinen. Tuntuu muuten hassulta kirjoittaa tuo ylös, sillä eihän siinä nyt pitäisi olla mitään epätavallista. Mutta tiedättehän te sen tunteen, kun herää aamulla suu virneessä edellisestä päivästä, ja vain toivoo että myös tää edessä oleva tulisi olemaan yhtä hyvä. Ja, totta tosiaan, se on. Kun näitä hyviä päiviä kertyy jonoksi asti, mun peruspessimisti suomalainen minäni alkaa melkein epätoivoisesti etsimään jotain vikaa tai virhettä, eihän se nyt vaan voi olla niin et kaikki on näin täydellistä? Mut kyllä se vissiin vaan voi olla. Ja hyvä niin. Äksdee hymiönä on hyvä olla.

Siitäkin huolimatta, että tää onnellisuusjakso on erittäin tiedostettu, ajattelin vaan koota ylös ne kaikista helmeimmät hetket. Ja myös esim koska rakastan listoja.

1) Löysin omasta marketistani RUISLEIPÄÄ(!!1!!11!!!) Ja siis ei sitä "ruis"leiväksi kutsuttua vaaleaa patonkia, jonka koostumus on just sama kuin muissakin vehnähötöissä, ja ruistakin inc-listan mukaan on 6 prosenttia. Tämä täyskokojyväruisleipä löytyi tiukasti vakuumiin pakattuna (mutta täysin säilöntäaineettomana!) sieltä health-osastolta, josta muutenkin nappaan aina kaurahiutaleet mukaani. Kiitos saksalainen leipäteollisuus, ei tämä suomalaista ehtaa ruisleipää korvaa, mutta vaihtohtojen puutteessa kelpaa varsin mainiosti <3

2) KUKAT. Kukat KAIKKIALLA. Ihan sama pitääkö katseen tiukasti maassa vai antaako sen kurottautua taivaalle.

3) Arjen luksusta on tuoreet appelsiinit vuokraisännän omasta puusta

4) Aina ois hyvä muistaa antaa sattumalle mahdollisuus. Viikonloppureissulla Lissabonissa löydettiin Palinan kanssa ihan törkeän makee vaihtoehtoistaidetta tarjoava galleria OSTARIN KELLARISTA. Joskus kantsii lähteä Pull&Bearia pidemmälle. 

5) Aamupala on edelleen mun lempparihetki päivästä, mut varsinkin tää mutteripannukokoelma saa mun sydämen sykkimään. Ja miten satuinkin löytämään näin samanmieliset kämppikset?

6) Onni on varatut lentoliput. Jo nyt voin sanoa että Ryanairilla ja mulla tulee olemaan pitkä ja kiihkeä suhde tän erasmuksen aikana. Rakkautta ensisilmäyksellä ja visa electronin sivalluksella. Sen lisäksi että pääsee reissuun ihan naurettavan halvalla, on kivaa päästä reissuun ihmisten kanssa, jotka arvostaa näitä samoja asioita. Leoa ei ole hirveän vaikea puhua ympäri kun puhutaan matkustamisesta, hahaha. 

7) Kuin söpö miniananas!

No comments:

Post a Comment