Sunday, January 18, 2015

One day



Tämän päivän ansioksi voisin listata yhden asian:
Luin kirjaa






Kaksi-kolmetoistavuotiaan Essin päivässä tämä ei olisi ollut mikään uutinen. Esiteininä mä luin helposti neljä kirjaa päivässä (puhuen kuitenkin niistä alle kahdensadan sivun teiniromaaneista. Ja Harry Pottereista. Mutta niitä ei mahtunut kuin yksi päivään.)


Jostain syystä mun lukemisinnostus on aikuistuessa laskenut kuin lehmän häntä (ja sama lienee käynyt nokkelien ja kliseettömien sanontojen varastolle... hyh)


Lieneekö syynä sitten ajanpuute tai tää uudeksi toteamani, tolkuton KESKITTYMISKYVYTTÖMYYS, mutta en ole lukenut kokonaista kirjaa - niin. Pitkään aikaan. Aika heeelvetin pitkään aikaan.


Siksi oon nyt tällä kahden kuukauden(!!!) joululomallani laittanut itelleni yhden tavoitteen. Lue nyt hyvä nainen edes yksi kirja. Ainakaan en voi väittää ettei olisi aikaa.




Joten

kävin tänään kirjastossa.


Ja aika mehevän opuksen nappasinkin.
Tänään on sormet kääntäneet esiin jo 80 sivua. En varmaan valehtele, jos kerron tän olevan post-potter-aikaisen Essin uusi lukemisennätys. 


Eli hyvältä näyttää tähän asti.
Stay tuned, raporttia edistymisestä on tulossa.


  


(niin se keskittymiskyvyttömyys... onneksi meitä prokrastinoinnin mestareita on ajateltu appien suunnittelussa. Muuten saattais pian jäädä portugalintreenit väliin)



No comments:

Post a Comment