Friday, January 30, 2015

And this isn't London

Voi jeesus, mun tosiaan ei olisi pitänyt toivoa mitään ennenaikaista ihmettä tämän taudin suhteen.
Eilinen päivä meni aika nätisti, mutta illalla alkoi olla niin huono olo, etten päässyt sängystä ylös. Hitto ja kun kaikista mahdollisista sairauksista just VATSAKIPU on jotain mitä mä en siedä ollenkaan. Alennun ihan pikkulapsen tasolle, kun vatsaa alkaa pikkusenkaan vääntää. Ja nyt ei tietenkään edes puhuttu mistään pikkunipistyksistä vaan pöntönhalaus-meiningistä...

Mietin jo sitäkin, että voiko tämä olla ihan vaan psykologista oirehtimista? Ei nimittäin ole ensimmäinen kerta, kun mulla iskee vatsakrampit just kun tulen Portugaliin. 

Ettei menis pelkäksi marinaksi, niin saatiin me kyllä hoidettua muutamat tärkeät asiatkin eilen. Laitoin muutamia sähköposteja asunnon välittäjille, ja hankin myös puhelinliittymän tänne! Hahaaha, ihan säälittävää miten paljon nautin vaan siitä tosiasiasta, että mut saa nyt kiinni portugalilaisesta numerosta. Hope soon myös portugalilaisesta osoitteesta! 

Tuon lisäksi tällä hetkellä fiilistä nostaa eilen updatettu NOS Alive -festarin lineup. Kiitoosss, Flume oli aika jees lisä! Huh huuh tuosta perjantaista onkin tulossa kova, Muse(!) ja Metronomy(!!) ja Young Fathers ja the Wombats ja ja... Joo en kyllä malttais oottaa! 



No comments:

Post a Comment